Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از هالیوود ریپورتر، چهار روز دیگر جشنواره بین‌المللی فیلم «ونیز» آغاز می‌شود و فیلم‌های شاخص روز دنیا در این رویداد مهم سینمایی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

منتقدان سینمایی هالیوود ریپورتر ۸ فیلم مهم و برتر شرکت‌کننده در این دوره از جشنواره ونیز را اعلام کرده‌اند که از دیدگاه این کارشناسان بیشترین بخت کسب جوایز این فستیوال سینمایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه فهرست این ۸ فیلم با توضیحی مختصر در مورد عوامل و موضوع فیلم آمده است:

۱-«پوست آمریکایی»(American Skin)

«نِیت پارکر» کارگردان فیلم موفق «تولد یک ملت» حالا با فیلم «پوست آمریکایی» در جشنواره ونیز حضور می‌یابد. این فیلم اولین اکران خود را در جشنواره فیلم «سان‌دَنس» تجربه کرد. کمپانی «فاکس سرچ‌لایت» توزیع جهانی این فیلم را برعهده دارد.

 

۲-«همشهری کِی»(Citizen K)

الکس گیبنی که از معروف‌ترین مستندسازان معاصر آمریکاست که با موضوعاتی همچون «مذهب‌شناسی» «ویکی‌لیکس» «دوپینگ ورزشی» «رسوایی تجاوز جنسی» که کلیسای کاتولیک را به لرزه درآورد، به شهرت رسید. او حالا با فیلم «همشهری کِی» و از نگاه منتقدین یکی از بخت‌های اصلی جشنواره ونیز محسوب می‌شود. داستان فیلم در مورد  پرونده عجیب میخائیل کدورکوفسکی که زمانی اعتقاد داشت ثروتمندترین مرد روسیه است ، است که در دهه ۱۹۹۰ قبل از تحمل یک دهه زندان به دلیل کلاهبرداری، به خاطر عقاید ضد پوتین جایگاه مقبولی نزد مخالفان حکومت روسیه یافت.

 

۳-«پادشاه»(The King)

 

«دیوید میچاد» کارگردان استرالیایی که با فیلم «قلمرو پادشاهی حیوانی» به شهرت بین‌المللی رسید نگاهی نو و تازه به اثر «هنریاد»(نمایشنامه‌های تاریخی شکسپیر) انداخته است. «تیموتی شَلِمِی» در نقش شاهزاده هِیل و «بن مندلسون» در نقش پدرش ایفای نقش می‌کنند که پس از پدر بر تخت پادشاهی می‌نشیند. «رابرت پَتینسون» در نقش «دافن فرانسه»(پسر ارشد پادشاه فرانسه) بازی می‌کند. «جوئل اگرتون» و خود «دیوید میچاد» نویسندگی فیلم‌نامه را برعهده داشته‌اند.

 

۴-«داستان ازدواج»(Marriage Story)

 

ساخته «نوا بامباخ» داستان زوجی‌ست که می‌خواهند به صورت توافقی از هم جدا شوند اما این طلاق به کشمکش می‌انجامد. «آدم درایور» شوهر که در نقش یک کارگردان فیلم تجربی است و «اسکارلت یوهانسن» در نقش زن که در لس‌آنجلس به نیویورک مهاجرت کرده‌اند. پس از «داستان‌های میِروویتز» این دومین فیلم بلند است که بامباخ برای نت‌فلیکس می‌سازد. جالب اینکه «لورا درن» در این فیلم در نقش خودش «لورا درن» بازی می‌کند. «آلن آلدا» «رِی لیوتا» و «مریت ویور» از دیگر هنرپیشگان فیلم «داستان ازدواج» هستند.

 

۵-«یک افسر و یک جاسوس»(An Officer and a Spy)

 

این فیلم به کارگردانی «رومن پولانسکی» فیلمساز تبعیدی است و داستان به قرن نوزدهم بازمی‌گردد و افسر واحد توپخانه یهودی فرانسوی که به اتهام خیانت و با استناد به مدارک مستند به نادرست و ناعادلانه به حبس ابد محکوم می‌شود. این فیلم حضوری پررنگ در جشنواره فیلم ونیز خواهد داشت. داستان این فیلم اقتباسی از رمان «رابرت هریس» است. «امانوئل سیگنر» «لوئی گَرِل» و «ژان دو ژَغدَن» هنرپیشگان اصلی فیلم را تشکیل می‌دهند.

 

۶-«سِبِرگ»(Seberg)

این فیلم ساخته «بندیکت اندروز» کارگردان استرالیایی است که تریلری سیاسی است و روایت‌گر یک مامور اف‌بی‌آی در دهه ۶۰ میلادی است که در یک آشوب حقوق مدنی در شهر لس‌آنجلس شرکت می‌کند و تحت پیگرد قرار می‌گیرد. «کریستین استوارت» در نقش «جین سبرگ» قهرمان داستان بازی می‌کند. «جک اوکانل» «آنتونی مکی» و «مارگارت کوالی» از دیگر هنرپیشگان این فیلم هستند.

 

۷-«شبکه وَسپ»(Wasp Network)

«اولیویه آسایاس» کارگردان این فیلم است که با مینی سریال «کارلوس» با موضوع تحقیقات تروریسم در آمریکای جنوبی» به شهرت رسید. این کارگردان و نویسنده فرانسوی «پنه‌لوپه کروز» «ادگار رامیرِز» و «گائل گارسیا برنال» را در فیلم خود با عنوان «شبکه وسپ» به خدمت گرفت. داستان فیلم در مورد جاسوسان کوبایی در دهه ۹۰ در فلوریدا را به تصویر می‌کشد که برای نفوذ به سازمان‌هایی که حملات ضد فیدل کاسترو را انجام می‌دهند مامور شده‌اند.

 

۸-«اَد استرا»(Ad Astra)

«جیمز گرِی» کارگردان مورد علاقه منتقدین، سازنده فیلم «اَد استرا» است. اولین تجربه او در جشنواره ونیز به سال ۱۹۹۴ با فیلم «اودسای کوچک» بازمی‌گردد و حالا با فیلمی علمی تخیلی بازمی‌گردد. «برد پیت» در این فیلم در نقش یک فضانورد در اعماق فضا به دنبال پدر گم شده‌اش می‌گردد که آزمایشش تهدیدی برای حیات بشر بر روی سیاره زمین است. «تامی لی جونز» «روت نگا» «لیو تایلر» و «دونالد ساترلند» دیگر هنرپیشگان این فیلم هستند.

جشنواره فیلم ونیز قدیمی‌ترین جشنواره سینمایی دنیا و یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های سینمایی جهان به‌شمار می‌آید. این جشنواره نخستین بار در سال ۱۹۳۲ میلادی برگزار شد و در کنار جشنواره‌هایی چون «کن» و «برلین» از مهمترین رخدادهای سینمایی اروپا و جهان به‌شمار می‌آید. جشنواره فیلم ونیز در طول سال‌های جنگ دوم جهانی برگزار نمی‌شد و در برخی سال‌ها، بخش مسابقه آن فعال نبوده‌است.

جایزهٔ اصلی جشنواره ونیز، شیر طلایی نام دارد. همچنین در این جشنواره، جایزه‌ای به نام جایزهٔ انسانیت وجود دارد. این جایزه که مبلغ آن ۵۰ هزار دلار است، به سینماگران و بازیگرانی اهدا می‌شود که خود را وقف فعالیت‌های انسان‌دوستانه می‌کنند. جشنواره بین‌المللی موسیقی معاصر ونیز، جشنواره بین‌المللی تئاتر ونیز، نمایشگاه بین‌المللی معماری ونیز و جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان کارناوال ونیز به صورت جداگانه زیر نظر مجموعه جشنواره‌های ونیز برگزار می‌شوند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • شانس بالای رم برای خرید آزمون؛ رونمایی از ۲ مشتری دیگر ستاره ایرانی
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • دورتموند و پاری‌سن‌ژرمن در نبرد دوم «وستفالن»/ شانس بالای پاریس!
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم